Ontmoet Hans: het creatieve brein achter honderden Nederlandse bedrijfsnamen en logo’s

In het oerwoud van bedrijfsnamen en domeinnamen die al geclaimd zijn, voelt menig ondernemer zich verloren. Hans niet. Hij weet daar altijd die ene verborgen parel te vinden.

Maak kennis met Hans van Duijn (33); het creatieve brein achter bedrijfsnaam.nl.

Hij groeide op in een familie van ondernemers; aan de viskraam van zijn ouders, bij de strandtent van zijn oom en tante en in de tattooshop van zijn broer. Deze kleurrijke achtergrond schiep de basis voor zijn ondernemersgeest.

Zijn liefde voor creativiteit kwam al vroeg tot uiting.

“Vroeger op school stonden er meer tekeningen, dan sommen in mijn schrift”

Deze passie werd de drijvende kracht achter zijn carrière. Hij startte zijn ondernemersavontuur op jonge leeftijd tijdens zijn studie aan het Grafisch Lyceum. Nu tien jaar later is hij uitgegroeid tot een vooraanstaand merkexpert.

Hij werkte aan projecten voor bekende merken zoals Heineken, Turtle Wax en Shell. Verder ontwikkelde hij een voorliefde voor het helpen van startende ondernemers.

“Ze staan aan het begin van een groot avontuur en ik kan ze daarbij helpen.”

Voor ondernemers die op zoek zijn naar de perfecte bedrijfsnaam, biedt zijn methode een onderscheidende aanpak. Naast de uitgebreide collectie van kant-en-klare namen is maatwerk ook mogelijk. Met als resultaat een bedrijfsnaam en logo op maat, volledig afgestemd op wens en ambitie.

Alles zelf doen? Dat is niet zijn stijl. Hij kiest ervoor om samen te werken met verschillende ondernemers, waarbij ieder zijn eigen expertise inbrengt.

Team bedrijfsnaam.nl

“Ik geef juridisch advies bij merkregistraties.”

Marleen Splinter
European Trademark Attorney

“Maximaal rendement halen uit marketingbudget zie ik als topsport.”

Kes van Ommen
Marketing Strategy

“Het verbinden van de juiste mensen en partijen geeft mij energie.”

Dylan Dijkstra
Business Development